joi, 11 august 2011

1 costum de baie si 3 tinute de plaja


1 costum de baie si 3 tinute de plaja

Trendsetter
Catwalkurile din vara 2011 ne propun ca piesa must-have pentru plaja costumul de baie intreg. Influentele glamour ale anilor ’60 si ’70 sunt in mare voga, asa ca astazi Mayra s-a gandit sa-ti ofere 3 tinute de plaja diferite realizate cu un singur costum de baie intreg.
Asa… ca sa fii stylish la plaja in fiecare zi! :)

1. Glamour estival

Atat Prada, cat si Marc Jacobs ne recomanda cu caldura palariile de plaja cu borul mare. Sunt in tendinte, dar ne protejeaza in acelasi timp si de razele solare puternice. Unde mai pui ca aduce o doza puternica de eleganta!
tinuta glamour estival
In imagine: costum de baie intreg Accessorize, palarie Zara, cercei Mango, ochelari de soare Mango, platforme Aldo, geanta Nine West.

2. Zeita greceasca de pe plaja

Se pare ca tocurile nu au ce cauta pe plaja in acest sezon de vara 2011 (facem insa o mica exceptie pentru espadrilele cu platforma), asa ca designerii iti recomanda cu caldura sandalele metalice. Alege langa un costum de baie intreg un model cu inspiratie greceasca pentru un plus de feminitate.
Zeita greceasca de pe plaja
In imagine: costum de baie intreg Accessorize, cercei Zara, sandale Aldo, fusta Accessorize, geanta Jessica Simpson.

3. Diva anilor ’70

Daca iti place stilul divelor din anii ’70, atunci trebuie sa vezi neaparat colectia de vara Pucci. Designerul ne recomanda sa purtam o esarfa legata pe cap. Tres chic!
tinuta cu costum de baie intreg
In imagine: costum de baie intreg Accessorize, ochelari de soare Prada, esarfa Mango, sandale animal print Aldo, geanta de plaja Oasis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu