joi, 11 august 2011


Care sunt cele mai intalnite stiluri de machiaj?

Cosmetica
Exista o varietate de stiluri de machiaj din care poti alege insa daca vei opta pentru variantele populare vei reusi sa arati uimitor. Afla care sunt cele mai populare stiluri astfel incat sa poti beneficia pe deplin de ele.
Prin cunoasterea acestor stiluri de machiaj vei avea parte doar de beneficii iar machiajul este foarte important si cand vine vorba de aspectul fizic.
Tendintele din aceasta zona sunt in continua schimbare si fiecare deceniu pare a fi caracterizat de un anumit stil de machiaj. A fi la moda nu inseamna neaparat sa adopti un machiaj care e in tendintele actuale ci se refera mai mult la alegerea unui stil care sa ti se potriveasca, de aceea in continuare vei putea citi despre cele mai populare stiluri din care vei putea alege astfel incat sa arati uimitor de fiecare data.

Machiajul smokey

Acest tip de machiaj este unul din cele mai populare deoarece ofera un grad mare de atractivitate. Este considerat un stil de machiaj profesional, insa il poti realiza si singura, acasa.
Aspectul sters al acestui stil uimitor creeaza un efect de evidentiere in jurul ochilor, un efect care atrage atentia inspre ochi oferindu-le un aspect dramatic. Cea mai populara culoare in cazul acestui stil de machiaj este negrul insa si alte culori pot arata la fel de bine. Doua sau mai multe tonuri pot fi folosite pentru a crea acest stil sters de machiaj. Mov, verde, maro si auriu, toate sunt niste nuante care creeaza acest efect sters, cu umbre.machiaj smokey
Aplicarea acestui tip de machiaj trebuie facuta treptat si urmand anumiti pasi. Nuantele mai inchise trebuie sa fie aplicate in proportie de 50% pe ploape iar apoi lucreaza treptat cu nuantele deschise astfel incat sa ai parte de un efect de tranzitie fin si uniform. Tocmai tranzitia dintre culori este cea care ofera acel aspect sters. Exista o varietate de forme ale ochilor de aceea e necesar sa adaptezi machiajul la forma ochilor tai, astfel incat sa arate superb.

Machiaj dramatic

Este un tip popular de machiaj deoarece creeaza un efect puternic in jurul ochilor. Acest stil nu este pentru toata lumea deoarece este un machiaj incarcat si puternic care foloseste nuante inchise, puternice de fard pentru evidentierea ochilor. Acest stil se diferentiaza de machiajul “Smokey eyes” prin faptul ca este aplicat intr-un alt mod dar si prin rezultatul ulterior. Efectul de tranzitie este inexistent iar trecerea la culoarea pielii se face brusc si dramatic. Acest stil de machiaj a devenit destul de popular printre anumite celebritati deoarece ajuta la accentuarea ochilor. Machiajul foloseste farduri in nuante mate deoarece aceste nuante au un aspect mai puternic. Culoarea este aplicata pe intreaga pleoapa. Dermatograful este adesea folosit pentru a contura ochii inainte de a aplica fardul. machiaj dramatic
Foloseste nuante de negru, gri inchis, mov inchis, rosu inchis, in functie de culoarea ochilor si in functie de tenul tau. Machiajul dramatic ajuta de obicei la accentuarea culorii ochilor de aceea este bun pentru orice tip de coloratie a irisului.

Machiajul natural

Acest stil castiga teren pe zi ce trece deoarece este potrivit pentru orice ocazie. Frumusetea naturala a fost intotdeauna apreciata iar noile tendinte incearca sa accentueze frumusetea naturala. Din moment ce in vremurile actuale pastelurile domina colectiile de moda, machiajul natural contribuie enorm la aceste tendinte actuale. Fardurile in nuante calde, mate sau stralucitoare aplicate usor pe pleoape, conturarea ochilor folosind un dermatograf maro si putin rimel ajuta la crearea acestui stil minunat, potrivit pentru femeile de toate varstele. machiaj natural
Nuantele de lavanda, roz pal, galben, sunt doar cateva din cele pe care le poti folosi pentru obtinerea acestui tip demachiaj.

Machiajul minimalist

Acest tip de machiaj este unul aproape invizibil, deoarece unele femei nu au indemanarea necesara, timp sau rabdare pentru a crea stiluri mai sofisticate. Machiajul minimalist nu inseamna neaparat “nimic”, deoarece o persoana poate folosi nuante neutre pentru a crea un aspect perfect. O femeie frumoasa este o femeie care se ingrijeste, care are rabdare cu aplicarea machiajului, cu aranjarea parului si cu moda. machiaj minimalist
Pentru crearea acestui tip de machiaj e nevoie doar de putin rimel si de pastrarea culorii naturale a pielii din jurul ochilor.

Machiajul vintage

Exista o varietate de stiluri vintage de machiere, stiluri care depind de anumiti ani din istorie si putem vorbi de perioadele dintre 1920 si 1970, insa exista un anumit stil care para sa ramana la fel de popular si astazi.
Machiajul simplu care foloseste doar rimelul pentru definirea ochilor este inca popular printre adolescenti precum si in randul femeilor in varsta.
Exista o varietate de moduri perin care se poate aplica dermatograful iar acest lucru depinde de forma ochilor tai de aceea e necesar sa iti cunosti forma ochilor inainte. Dermatograful poate fi lichid, gel sau creion, insa cel mai popular dermatograf ramane cel lichid.machiaj vintage
(sursa foto: coolcolorofpink.tumblr.com)
Aplicarea dermatografului necesita putina practica deoarece trebuie ca liniile sa fie netede pentru ca machiajul sa arate perfect.
Poti folosi o culoare mata naturala in zona pleoapelor daca consideri ca e necesar. Aplica daca vrei gene false si imbraca-le intr-un strat gros de rimel. Pentru un machiaj vintage desavarsit, evidentiaza-ti buzele cu un ruj rosu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu