joi, 11 august 2011

1 costum de baie si 3 tinute de plaja


1 costum de baie si 3 tinute de plaja

Trendsetter
Catwalkurile din vara 2011 ne propun ca piesa must-have pentru plaja costumul de baie intreg. Influentele glamour ale anilor ’60 si ’70 sunt in mare voga, asa ca astazi Mayra s-a gandit sa-ti ofere 3 tinute de plaja diferite realizate cu un singur costum de baie intreg.
Asa… ca sa fii stylish la plaja in fiecare zi! :)

1. Glamour estival

Atat Prada, cat si Marc Jacobs ne recomanda cu caldura palariile de plaja cu borul mare. Sunt in tendinte, dar ne protejeaza in acelasi timp si de razele solare puternice. Unde mai pui ca aduce o doza puternica de eleganta!
tinuta glamour estival
In imagine: costum de baie intreg Accessorize, palarie Zara, cercei Mango, ochelari de soare Mango, platforme Aldo, geanta Nine West.

2. Zeita greceasca de pe plaja

Se pare ca tocurile nu au ce cauta pe plaja in acest sezon de vara 2011 (facem insa o mica exceptie pentru espadrilele cu platforma), asa ca designerii iti recomanda cu caldura sandalele metalice. Alege langa un costum de baie intreg un model cu inspiratie greceasca pentru un plus de feminitate.
Zeita greceasca de pe plaja
In imagine: costum de baie intreg Accessorize, cercei Zara, sandale Aldo, fusta Accessorize, geanta Jessica Simpson.

3. Diva anilor ’70

Daca iti place stilul divelor din anii ’70, atunci trebuie sa vezi neaparat colectia de vara Pucci. Designerul ne recomanda sa purtam o esarfa legata pe cap. Tres chic!
tinuta cu costum de baie intreg
In imagine: costum de baie intreg Accessorize, ochelari de soare Prada, esarfa Mango, sandale animal print Aldo, geanta de plaja Oasis.

Alege-ti pantofii in functie de forma corpului


Alege-ti pantofii in functie de forma corpului

Sesiuni de stil
Pasiunea femeilor pentru pantofi nu mai reprezinta o noutate pentru nimeni. Intr-un fel, pantofii sunt oglinda personalitatii tale, reflectand nu numai gusturile tale, ci si starea ta de spirit. Sunt un accesoriu absolut esential in garderoba unei femei, de aceea trebuie sa fii foarte atenta la ceea ce cumperi.
Uneori, poate fi o adevarata provocare sa gasesti perechea perfecta de pantofi, deoarece acestia trebuie sa fie trendy dar comozi, sa-ti scoata in evidenta caracteristicile pozitive si sa-ti ascunda defectele. Acest articol te va ajuta sa gasesti acei pantofi care se potrivesc cel mai bine cu forma corpului tau.
Pentru unele femei, pantofii sunt un simbol al puterii sau un accesoriu care le fac sa se simta irezistibile. Totusi, nu e usor sa gasesti articolele care sa te avantajeze cel mai bine, mai ales daca nu stii ce se potriveste fizicului tau. Pantofii perfecti trebuie sa ascunda defectele unei femei si sa evidentieze calitatile sale, sa fie practici, comozi, feminini si sofisticati. De exemplu, daca vrei sa pari mai inalta, modelele nude de pantofi iti vor face picioarele sa par mai lungi. Iti prezentam cateva sfaturi si trucuri care te vor face sa arati ca o diva!

Ce pantofi sa alegi daca esti mignona, inalta, daca ai gleznele sau gambele subtiri sau groase?

• Daca esti mignona, ai nevoie de un aliat de incredere, care sa te faca sa arati mai inalta. Asadar, tocurile sunt cea mai buna alegere, cu singura conditie sa nu exagerezi. Cu cat esti mai scunda, cu atat mai atenta trebuie sa fii la inaltimea tocurilor, mai ales atunci cand porti o rochita sau fusta. Tocurile trebuie sa te faca sa arati mai inalta, dar nu disproportionata. Daca sunt prea inalte, vei arata ciudat. Pantofii cu platforma sau toc cui lungesc piciorul. O alegere buna sunt si cizmele cu toc, de aceeasi culoare ca si imbracamintea pe care o porti.
pantofi
Sandale Guess
• Daca preferi modele de pantofi cu talpa joasa sau balerini, hainele pe care le alegi trebuie sa iti lungeasca silueta. Pantofii care au aceeasi culoare ca si pielea ta, nuante gen bej sau nud, creeaza iluzia unor picioare mai lungi, deci te fac sa pari mai inalta. Incearca sa eviti pantofii care se leaga dupa glezne, pentru ca te fac sa pari si mai scunda. Ii poti purta daca au tocuri, dar daca au talpa joasa, nu sunt cea mai buna alegere. Pantofii cu varf ascutit le vin bine mignonelor, dar numai celor care au picioare mici sau medii.
pantofi
Pantofi Stradivarius

• Daca ai gambe groase, pantofii tai ar trebui sa creeze iluzia unor picioare mai lungi. In acest caz, cea mai buna alegere sunt cizmele joase sau cele cu toc, dar nu cui sau gros, sau sandalele cu cureluse, deschise in fata. Si pantofii cu toc pot fi o alegere buna, cu conditia sa eviti tocurile prea groase sau prea subtiri. Evita pantofii care se leaga in jurul gleznei, modelele cu toc triunghiular sau conic, platformele si cizmele medii. Acesti pantofi nu te avantajeaza, ci iti accentueaza defectul.
pantofi
Coca Zaboloteanu
• Daca ai gambe subtiri, lucrurile stau exact invers! Pantofii care se leaga in jurul gleznei si cizmele inalte creeaza iluzia unor gambe mai groase. Daca vrei sa arati bine, nu trebuie sa-ti alegi pantofi cu toc foarte inalt.
pantofi
Coca Zaboloteanu

• Daca esti inalta, ai un mare noroc. Poti purta aproape orice model de pantofi, fara nicio problema. De la balerini si sandale cu talpa joasa, la diferite modele de cizme, femeile inalte pot incerca orice! Chiar daca nu prea porti tocuri, pentru ca nu consideri ca ai nevoie, nu trebuie sa le eviti. Pantofii cu toc iti vor veni perfect mai ales daca ai picioare mici.
pantofi
Balerini Grace
• Daca ai glezne si picioare groase, ai nevoie de pantofi si sandale cu platforma. Aceste accesorii iti vor echilibra silueta. Pentru picioarele groase, cea mai buna optiune sunt cizmele lungi, iar cele scurte, pana la glezna, nu sunt deloc recomandate.
pantofi
Pantofi Flavia Stoian
• Daca ai picioare mari, e recomandat sa eviti pantofii cu varf ascutit, care iti fac piciorul sa arate si mai mare. In locul lor, alege pantofi cu varful rotunjit sau patrat. In ceea ce priveste culorile, e bine sa le eviti pe cele stridente, pentru ca ele atrag privirile asupra picioarelor. Sunt recomandate nuantele de pantofi mai inchise.

8 pasi catre un dressing nou


8 pasi catre un dressing nou

Sesiuni de stil
Vine o vreme cand pur si simplu ajungi sa-ti urasti dressingul! Nimic nu mai este bun, de actualitate, in tendinte, nimic nu-ti mai place si ti-ar placea o bagheta magica cu care sa schimbi tot! Totusi, sa faci asa ceva necesita un buget foare mare, asa ca Mayra iti propune 8 pasi simpli prin care poti face acest lucru.
Noi femeile ne plangem mereu ca nu avem cu ce sa ne imbracam (iar barbatii nu vor intelege niciodata acest lucru :P) cu toate ca avem un dulap plin de haine. Inspiratie ne dispare pur si simplu si ramanem blocate in fata dressingului.
Iti propunem o cale simpla si sigura de a face pace cu hainele fara a realiza un “crater” in buget:

1. Cu-ra-te-nie intre haine

Am obeservat ca de cele mai multe ori cand se intampla sa am sentimentul “nu am cu ce sa ma imbrac” in dulapul meu este haos. Lucrurile nu sunt aranjate, nu mai gasesc nimic.
garderoba cu haine
Primul pas este sa incepi sa scoti totul, sa le sortezi, probezi si dupa o selectie drastica (stiu ca ai o gramada dehaine pe care nu le-ai purtat in ultimele 6 luni… care sunt sansele sa le folosesti in urmatoarele 6?) sa le asezi frumos inapoi.

2. Sortare

pantaloni scurti
La capitolul aranjat, iti recomandam o regula simpla: pantaloni cu pantaloni, fuste cu fuste, bluze cu bluze s.a.m.d. Daca iti place, le poti aranja in functie de nuante ca sa le poti asorta mai usor. Specialistii recomanda acest lucru, mie insa nu-mi place pentru ca intr-un teanc de top-uri albe sau negre nu pot sa-mi dau seama rapid care este cel pe care il caut.

3. Selectie

culori neon
Tot la capitolul aranjare, iti recomandam sa pui pe stratul de jos hainele care iti plac cel mai putin, dar pe care totusi le folosesti, iar cat mai sus la vedere pe cele pe care le indragesti.

4. Piese din puzzle

piese puzzle
Suntem siguri ca au fost zile cand ti-ai dat seama ca din garderoba iti lipsesc niste piese cheie, totusi, cand ai fost la shopping ochii au inceput sa se invarta si ai uitat de ele. Data viitoare noteaza si cand mergi la cumparaturi achizitioneaza aceste piese cheie.

5. Gaseste un croitor

croitor
… bun si mergi regulat pe la el. Poarta haine care iti vin ca turnate si mergi la croitor de fiecare data cand ai nevoie de retusuri. Mai mult decat atat, poti schimba “fata” hainelor de care te-ai saturat: poti scurta o fusta pana la genunchi, o pereche de pantaloni sau de blugi.

6. Piese de baza

pantofi clasici
garderoba usor de manevrat si purtat are nevoie de cateva piese clasice. Pe aceasta lista se afla cu siguranta: o pereche de pantaloni clasici de culoarea neagra, o fusta creion, o camasa alba, topuri albe si crem, pantofi clasici de culoare neagra, LBD-ul si o pereche de blugi care iti vin perfect.

7. Accesorii

accesorii
Cel mai simplu si mai ieftin mod de a transforma o tinuta este cu aujutorul accesoriior. Eu sunt o fana infocata a colierelor statement. Cu ajutorul lor poti schimba o rochie sau un top intr-o secunda. Deasemenea, si cu ajutorul broselor poti faceo magie atunci cand vine vorba de un sacou.

8. Tablita cu inspiratie

fashion board
Sunt sigura ca pe internet, chiar si aici pe Mayra, ai gasit o gramada de tinute care iti plac si te-au inspirat. Iti recomandam sa iti pui langa dressing o tablita cu inspiratie. Aseaza pe ea imagini cu haine si tinute care iti plac cel mai tare si nu uita sa le schimbi odata cu noul sezon.

Trend alert: coliere crosetate


Trend alert: coliere crosetate

Trendsetter
Daca ne intrebi pe noi care este accesoriul preferat pentru vara lui 2011, cu siguranta ca vom spune ca sunt colierele crosetate. De ce ne plac? Pentru ca sunt originale, colorate, dar mai ales pentru ca ne pot ajuta sa transformam usor si ieftin o tinuta mai veche.

Tendinte in moda: Accesorii neon

Daca nu te dai in vant dupa hainele in culori neon extrem de populare in acest sezon, cu siguranta o sa-ti placa sa adaugi un colier neon crosetat la o tinuta all black, sa zicem o rochie de seara sau una de birou.
Printre designerii care propun acest trend se numara Marni, care are o colectie exceptionala de astfel de coliere crosetate.
accesorii neon marni
Cauta modele realizate din satin, panza, margele sau decorate cu pietre. 

La cumparaturi de coliere crosetate

Nici magazinele noastre nu duc lipsa de astfel de accesorii. Noi am fost la shopping si iata ce am gasit pentru tine:
coliere crosetate
In imagine: 1. Zara 2. Zara 3. Accessorize 4. Accessorize 5. Accessorize

New Look in Romania


New Look in Romania

Coolhunting
Numai vesti bune si lansari pe masura in Romania. Dupa H&M, iata inca un motiv de bucurie pentru devoratoarele de haine: magazinul New Look este acum si in Romania. Ne plac hainele chic, ne plac hainele ieftine, ne plac magazinele retail!

Magazin New Look in Romania

Pe 26 august 2011 va avea loc lansarea primului magazin New Look din Romania. Evenimentul va avea loc in mall-ul Afi Cotroceni, iar in luna septembrie in mall-ul Baneasa Shopping City.
“Suntem un brand care creaza stiluri irezistibile la preturi excelente, aducand clientilor un plus de entuziasm pentru moda. Traducem permanent si intr-un ritm rapid ultimele tendinte de pe catwalk, din tinutele celebritatilor si din stilul strazii, astfel incat pasionatii New Look sa primeasca mai multa valoare din moda.
Cream cu pasiune imbracaminte spectaculoasa pentru femeile care fac din moda o placere si parte din viata lor sociala, care cauta produse deosebite, in tendinte, care sa se potriveasca stilului propriu. Suntem foarte incantati sa facem primii pasi in Romania unde femeile au un deosebit simt al modei si o experienta vasta de shopping”, a declarat Mark Eve, reprezentantul New Look.

Colectia de primavara-vara 2011 New Look

Va las in compania unei galerii foto ce contine colectia de primavara-vara 2011 New Look:

Top 6 rochii ciudate

Trendsetter
 Trecem de la ingenios la ridicol, punand in revista cateva dintre cele mai bizare rochii pe care le-am vazut vreodata.

1. Rochia din par uman

rochii ciudate din par uman
Rochia alcatuita din par este una dintre cele mai stranii pe care mi-a fost dat sa le vad. Acest model de rochie este alcatuit in intregime din par uman si, trecand peste aspectul usor bizar, este chiar dragut.

2. Rochia din carne

lady gaga imbracata in carne cruda
Din acest top de ciudatenii nu putea sa lipseasca tocmai Lady Gaga, cea care a uimit si socat de nenumarate ori prin stilul ei de moda nonconformist. Rochia din carne este, in opinia mea, una dintre cele mai socante aparitii ale ultimelor decenii.

3. Rochia alcatuita din ziare

haina din ziare
Iata un alt material inedit folosit pentru designul unei rochii ciudate: hartia de ziar. Poate ca nu este tocmai cea mai potrivita optiune daca esti invitata la un eveniment monden, insa trebuie sa recunosti ca arata interesant.

4. Model de rochie din hartie igienica

rochita din hartie igienica
Dupa rochia alcatuita din hartie de ziar, iti prezint rochia din hartie igienica. Trebuie sa recunosc ca aceasta rochie m-a uimit, vazand doar fotografia nici nu mi-as fi dat seama ca este alcatuita in intregime din hartie igienica. Rochia a luat nastere cu ocazia BT couture collection, o prezentare de moda exclusiv dedicata rochiilor alcatuite din acest material, sponsorizata bineinteles, de un renumit brand canadian producator de hartie igienica.

5. Rochie din baloane

rochie din balon
Iata un model de rochie inedit alcatuit tocmai din… baloane. Te poti gandi la aceasta optiune daca mergi la un bal mascat sau o petrecere tematica, insa numai in cazul in care iti propui sa stai departe de obiecte ascutite sau tigari.

7. Rochia din banda adeziva

model de rochie din banda adeziva
Aceasta rochie stilata este realizata in intregime din banda adeziva. Desi pare incredibil, chiar si diadema si detaliile de pe corset sunt realizate tot din banda adeziva. Autoarea este o artista specializata pe realizarea diferitor accesorii si obiecte din acest material, cunoscuta sub pseudonimul “Duck Tape Bandit”.
 
Tu care din aceste modele de rochii ciudate ai fi de acord sa porti la un eveniment iesit din comun?