duminică, 24 iulie 2011

Buze stralucitoare Miss Sporty

Buze stralucitoare Miss Sporty

Cosmetica
Doar un gloss iti poate transforma look-ul fundamental. De la un machiaj subtil, poti trece, printr-o simpla atingere, la buze de diva, pline, ispititoare, stralucitoare.
Miss Sporty iti daruieste 2 noi gloss-uri care te vor fermeca in aceasta vara: XX Volume Lip Gloss, cu extract de mentol
si Hollywood Lip Gloss, extra stralucitor.


Miss Sporty XX Volume Lip Gloss


Chirurgia estetica este so last season… Aceasta formula de marire instantanee a volumului buzelor, te face sa uiti de ac. Cu ajutorul combinatiei mentolate simti cum magia se intampla. Substanta activa din mentol stimuleaza colagenul din buze si acestea se umfla usor, devenind extreme de ispititoare. Indrazneste…intepaturile delicioase pot crea dependenta! XX Volume Gloss este noua ta arma secreta!

Miss Sporty Hollywood Lip Gloss


Upgrade pentru buzele tale. Vrei sa te faci remarcata? Cu noul Miss Sporty Hollywood Lip Gloss este foarte simplu. Este stralucitor, seducator, lucios si te ajuta sa obtii un uimitor efect 3D. Acesta este un gloss demn de covorul rosu, asadar iesi din limuzina si lasa-te scaldata de lumina reflectoarelor… acum este randul tau sa stralucesti ca un star!      
Nuante senzuale
Nu sti ce culoare glam sa alegi pentru buzele tale atat de pline? XX Volume si Hollywood Lip Gloss iti ofera fiecare cate 6 nuante in tendinte, pentru ca tu sa-ti pastrezi buzele minunat colorate oricare ti-ar fi starea de spirit.

Ambalaje sexy


Acestea sunt cu adevarat niste tuburi de gloss foarte sexy! Suple, cu forme atat de ispititoare, cu siguranta nu te vei opri la doar la unul singur. Alege un tub sau chiar trei si vei avea buze mai pline si mai stralucitoare 7 zile din 7.

Pret de raft recomandat:


XX Volume Lip gloss si Hollywood Lip gloss: 10.83 RON

Cele mai bine vandute cosmetice

Cele mai bine vandute cosmetice

Cosmetica
Cand vine vorba de haine si produse cosmetice parca toate vin si trec. Cu atatea trend-uri noi in fiecare zi, parca nu mai putem sa tinem pasul cu toate noutatile. Totusi exista cateva produse cult care exista pe piata de ani buni si nu oricum, ci cu vanzari fabuloase.
Sunt produse cult pe care femeile din toata lumea le adora. Astazi poposim putin la Londra pentru a vedea care sunt cele mai vandute produse cosmetice de aici.

Crema Elizabeth Arden Eight-Hour

elizabeth ardenCrema 8 Hour de la Elizabeth Arden este nelipsita din geanta vedetelor si nu numai. Deja e ceva normal sa vezi o femeie pe strada cum scoate din geanta un tub alb si incepe sa-l intinda pe fata.
Cu o vechime pe piata de 70 de ani, 8 Hour Cream este genul de crema care se pastreaza din generatie in generatie. Ce face ea de fapt? Combate iritatiile, pielea uscata care se curata sau se exfoliaza, calmeaza pielea arsa de soare, "batuta" de vant si reface buzele crapate.
Fane declarate: Catherine Zeta Jones, Jennifer Love Hewitt, Amanda Peet si Kylie Minogue

Yves Saint Lauren Touché Éclat

yslIn materie de fond de ten, britanicele se dau in vand dupa cel sub forma de creion de la Yves Saint Lauren. Este vorba despre Touché Éclat, formula magica care ascunde cearcanele, petele, mascheaza tenul, ii confera luminozitate si alunga semnele de oboseala.


Clarins Beauty Flash Balm

clarins
Crema Beauty Flash Balm Balm de la Clarins a fost lansata acum 20 de ani, dar se bucura de aceeasi popularitate si astazi. 6 tuburi din magnifica crema se vand in Marea Britanie la fiecare minut!
Se stie ca femeile din Londra sunt niste petrecarete convinse, asa ca Beauty Flash Balm este pentru ele un tub miraculos care le ajuta sa arate odihnite chiar si dupa o noapte in club si doar doua ore de somn.

Crema de maini cu unt de Shea L’Occitane

sheahandcreamBritanicele au grija de mainile lor fie ca e vara, fie ca e iarna, iar produsul pe care il cumpara la fiecare 30 de secunde este crema de maini cu unt de Shea de la L’Occitane.
Provenit din fructele arborelui african de shea, untul de shea protejeaza si hraneste pielea uscata si deshidratata. Recunoscut pentru puterile sale magice de regenerare, untul de shea asigura repararea pielii si actioneaza asupra ei ca o veritabila bariera, limitand pierderile de apa si determinand astfel un nivel optim de hidratare.

Ser No7 Protect & Perfect

no7 serum bootsCum isi patreaza femeile din Marea Britanie tineretea? Cu ajutorul serului Protect & Perfect No7, un amestec perfect de antioxidanti si alte ingrediente ce ajuta la refacerea tenului.
Acest produs a avut vanzari inca din prima zi de lansare si a reusit sa ramana in top si pana in acest moment.

Nivea Visage Anti-Rid Q10

Nivea visage anti-wrinkle q10Ramanem tot la riduri si va facem cunostinta cu una dintre cele mai vandute creme din lume, nu doar din Londra, este vorba despre Nivea Visage Anti-Rid Q10, o crema pe care o gasim in orice supermarket sau farmacie si care nu costa o avere.



sâmbătă, 23 iulie 2011

Combate mirosul picioarelor

Combate mirosul picioarelor

Cosmetica
Ai stat vreodata langa o persoana careia ii miroseau picioarele? Sau mai rau, ti-au mirosit vreodata picioarele? In ficare zi, picioarele noastre sunt expuse bacteriilor.
Picioarele sunt mai expuse la bacterii decat alte parti ale corpului. De fiecare data cand ne mutam dintr-un loc in altul, este necesar sa ne folosim picioarele. Mirosul picioarelor apare in urma unei igiene inadecvate. Bacteriile si ciupercile se dezvolta pe picioarele tale daca ele nu sunt spalate cum trebuie, astfel bacteriile si ciupercile vor gasi un loc de supravietuire iar astfel rezulta mirosul picioarelor.
In ciuda acestor lucruri, mirosul picioarelor poate fi prevenit usor. Trebuie doar sa acorzi mai multa atentie corpului tau si sa ai o igiena adecvata. Iata cateva sfaturi utile in combaterea mirosului picioarelor

Fa un obicei din spalatul picioarelor

Exact cum te-ai obisnuit sa te speli pe zi, fa-ti un obicei si din spalatul picioarelor. Prin spalare, ucizi germenii si bacteriile, iar astfel stopezi dezvoltarea lor. Curatarea picioarelor cu sapun, apa si cu o perie, opreste dezvoltarea bacteriilor la nivelul picioarelor. Asigura-te ca iti speli picioarele in mod adecvat astfel incat sa ajungi si in zonele mai greu accesibile din preajma degetelor.

Schimba incaltamintea si ciorapii transpirati cat mai repede

Mirosul picioarelor se dezvolta si datorita pantofilor si a ciorapilor in care transpiri. Cand nu te simti confortabil pentru ca picioarele iti sunt fierbinti si transpirate, ia un prosop si usuca-le inainte de a lua o alta pereche de sosete si o alta pereche de pantofi. Transpiratia care vine de la picioare se lipeste de pantofii pe care ii porti, iar din aceasta cauza, e o idee buna sa iti speli si pantofii. Este recomandat sa folosesti ciorapi din bumbac, matase sau lana pentru ca permit pielii sa respire.

Inmoaie-ti picioarele intr-un lighean umplut cu apa calda

Ia un lighean destul de mare pentru ambele picioare si toarna apa calda in el. Inmoaie-ti picioarele timp de 3-5 minute. Astfel picioarele se vor curata si se vor relaxa.

Foloseste pudra pentru picioare sau pudra de talc

Pudra pentru picioare si pudra de talc previn aparitia transpiratiei datorita faptului ca absorb umezeala. Pudra pentru picioare si pudra de talc vin in arome care ajuta la mascarea mirosului picioarelor. Acesta este un mod relativ usor de a preveni mirosurile obisnuite ale picioarelor precum si dezvoltarea bacteriilor pe picioarele tale.

Foloseste deodorant

Daca metodele de mai sus nu functioneaza, foloseste un deodorant sau un antiperspirant. Ar putea suna ciudat dar este o realitate ca deodorantele sunt si antiperspirante. Deodorantele si ajuta la oprirea dezvoltarii bacteriilor la sub-brat. Acelasi lucru se aplica si la picioare, astfel ca poti folosi deodorantele si pe picioare. Ai putea fi surprins de rezultate.
Mirosul picioarelor este dezgustator, nu doar pentru tine, dar si pentru ceilalti oameni. Asigura-te ca spalarea picioarelor si aplicarea produselor anti-bacteriene devin o rutina zilnica. De asemenea ia in considerare si celelalte remedii, precum pudra pentru picioare si deodorantele. Cel mai bun mod de a lupta cu mirosul picioarelor este prin intermediul unei igiene adecvate.

Jessica – colectia de vara Life’s A Beach

Cosmetica
A patrunde intr-o stare de spirit de vacanta in care sa te simti lipsita de griji nu este deloc usor atunci cand mediul iti spune altceva. Jessica, manichiurista starurilor de la Hollywood introduce colectia de vara 2009, Life’s A Beach.
Aceasta reprezinta un mod optimist, senin de a scapa de stresul cotidian si de a experimenta briza usoara a marii atunci cand din pacate te afli in alta parte.
jessica
Colectia Life’s A Beach prezinta sase nuante noi, amuzante si usor de asortat care te vor duce cu gandul la o zi petrecuta pe plaja, o dupa-amiaza la piscina sau in orice alt loc in care poti eveda din rutina anosta a zilelor de lucru. Indiferent daca esti in drum spre o intalnire, prinsa in trafic sau iti duci copiii la scoala, noua colectie Life’s A Beach te va ajuta sa-ti gasesti un loc sub soare. De la roz jucaus la violet aramiu, noua colectie concentreaza idealul zilelor petrecute la plaja cu usurinta si cu stil.
Toate lacurile JESSICA Custom Colors:
  • Contin Vitamina A pentru reconditionarea unghiei
  • Contin protectie UV impotriva razelor daunatoare ale soarelui
  • Sunt ecologice: nu contin toluen sau aldehida formica
  • Se usuca rapid
Nuantele din colectia Life’s A Beach:
  • 630: Bikini Bottoms – Rosy Pink   
  • 631: Loving the Lifeguard – Passionate Purple
  • 632: My Cabana Boy – Neon Pink
  • 633: No Tan Lines – Bubble Gum Pink
  • 634: Diva on the Dunes – Sunset Orange
  • 635: Under My Umbrella – Punchy Pink
Despre JESSICA:
Ca fondator si creator al JESSICA Cosmetics International, JESSICA impartaseste  consumatorilor experienta si expertiza sa in domeniul beauty printr-o linie completa de tratamente si lacuri care le permit femeilor sa obtina unghii frumoase si sanatoase. Brandul este disponibil in 28 de tari in cele mai bune saloane, spa-uri si destinatii de retail.

Look a la Angelina Jolie

Cosmetica
Saptamana trecuta Angelina Jolie a facut ravagii pe covorul rosu de la SAG Awards 2008. A purtat o superba rochie vintage semnata Hermes (de la boutique-ul Rare Vintage din New York), iar de machiaj si par s-au ocupat Mary Burton si David Babaii, care ne dezvaluie secretul unui look a la Angelina.
Mary a incercat sa pastreze aerul vintage al rochiei si a ales un machiaj natural in stilul anilor '60 – '70.
Pentru ca Angelina nu e adepta machiajului pronuntat, Mary Burton a folosit un machiaj foarte natural pe care l-a realizat cu ajutorul urmatoarelor produse cosmetice:
chanelFond de ten Pro Lumiere de la Chanel. Pentru un efect cat mai natural, make-up artistul a combinat mai multe nuante de fond de ten.
blush
Apoi a aplicat un blush cu tenta portocalie pe pometi (Laura Mercier).
fardIar pentru machiajul ochilor a folosit fardul Hydro-Powder de la Shiseido, pentru a crea un efect cremos si natural pe pleoapa mobila.
lancome
Tot pentru machiajul ochilor a folosit si un tus Lancome Artline.
Buzele au fost pastrate cat mai naturale, folosindu-se un lip-gloss in nuante asemanatoare cu cele ale pielii.
David Babaii – hair-stylistul – spune ca parul Angelinei a fost foarte usor de aranjat. A fost nevoie de un drot foarte mare si putin fixativ pentru volum. A impartit parul in opt suvite pe care le-a ondulat cu ajutorul drotului (in bucle cat mai mari si rebele), iar la sfarsit a fixat coafura cu ajutorul unui spray.
Usor, nu?

Fing’rs – unghii ca la Hollywood

Estetica
Mainile sunt cartea noastra de vizita. O strangere puternica de mana spune multe la prima intalnire, fie aceasta o intalnire de afaceri sau una personala. O manichiura perfect ingrijita denota feminitate si adauga un plus de farmec personalitatii noastre.
Iata de ce unghiile trebuie sa ne reflecte personalitatea, dar si respectul fata de noi insine.
Brand-ul preferat al americanilor in ceea ce priveste infrumusetarea unghiilor este acum si in Romania. Fing’rs urmareste tendintele de la Hollywood si te ajuta sa fii in ton cu vedetele tale preferate. Eva Mendes, Jessica Simpson, Fergie si Vanessa Hudgens au fost vazute purtand oja bleumarin, astfel lansand un nou trend. Fing’rs Colour Crush iti ofera solutia perfecta: unghiile artificiale deja colorate, pentru ca multe dintre noi nu ne descurcam sa aplicam singure oja. Acum, cu unghiile artificiale Fing’rs, singura grija consta in aplicarea acestora cu ajutorul adezivului special. Daca iti doresti un French elegant, gasesti la Fing’rs nu numai unghiile potrivite, ci si seturi complete de oje special pregatite pentru ca tu sa ai totul la indemana.
Daca vrei sa fii stralucitoare la petrecerea de diseara, aplica pe unghii orice combinatie de pietre decorative care iti place – Fing’rs iti pune la dispozitie o multime de variante stralucitoare de podoabe pentru manichiura ta, precum si accesoriile potrivite pentru o aplicare si o fixare perfecte.
fingrsGama Fing’rs include unghii artificiale si accesorii pentru unghii, lacuri pentru unghii si solutii pentru indepartarea acestora, dar si seturi speciale de oja pentru manichiura frantuzeasca, pietre decorative pentru decorarea unghiilor si a pielii, gene false si pile pentru unghii.
Gasesti produsele Fing’rs in principalele lanturi de hypermarketuri si supermarketuri din tara la preturi cuprinse intre 14 si 28 RON, fara TVA.

Secretele unei ”manichiuri de vedeta”

Estetica
Om Shanti SPA a fost gazda unui SPA Party in cadrul caruia supranumita ”manichiurista a vedetelor”, Jessica Vartoughian, a impartasit vedetelor autohtone cateva din secretele unei manichiuri perfecte.
Aflata in Romania pentru cateva zile, renumita manichiurista, plecata in Statele Unite ale Americii de mai bine de 30 de ani, Jessica Vartoughian, a participat la un SPA Party alaturi de vedete precum trupa Heaven sau Laura (Wasabi).
In cele trei ore petrecute alaturi de fondatoarea Jessica Cosmetics, vedetele au aflat cate ceva din tainele unghiilor sanatoase, ce se poarta anul acesta, care e culoare anului, cum se realizeaza o manichiura la salonul Jessica din Beverly Hills si ce produse noi de ingrijire a unghiilor a mai lansat compania.
La final, Jessica a facut o demonstratie, ”victima” fiind Laura din trupa Wasabi care a plecat cu o manichiura Jessica. Renumita ”manichiurista a vedetelor” se afla in Romania in perioada 25-30 aprilie 2009 timp in care, pe langa aceasta intalnire cu vedetele de la noi din tara, va sustine si un training manichiuristelor din saloanele de top din capitala care folosesc produse din gama Jessica Cosmetics.
Jessica Vartoughian, „Prima Doamna a Unghiilor”, o titulatura acordata de New York Times, este specialistul numarul unu in ingrijirea unghiilor pentru vedetele de la Hollywood. De-a lungul a trei decenii, modul in care Jessica a inteles tipologia unghiilor a revolutionat intreaga industrie si a schimbat modul de realizare a manichiurii.
Filozofia unica Jessica de ingrijre a unghiilor se afla la baza intregii linii Jessica Cosmetics cu produse create pentru a trata problemele specifice ale fiecarui tip de unghie. De asemenea, Jessica Vartoughian este cea care a inventat conceptul de French Manicure, iar prin salonul ei din Berverly Hills au trecut nume grele precum Demi Moore, Sarah Jessica Parker, Tyra Banks, Barbara Streisand sau Lady Di.
In calitate de fondator si CEO al Jessica Cosmetics International, Inc., romanca de origine armeana a dezvoltat o linie de oje si de produse de tratament bazat pe o tehnologie avansata. Jessica Vartoughian aduce expertiza si experienta in domeniul frumusetii pentru consumatori prin tratamente si nuante complete care le permit femeilor sa aiba unghii frumoase si sanatoase. Brandul este disponibil in peste 26 de tari in saloanele profesioniste, SPA-uri si magazine specializate.
In Romania, importatorul si distribuitorul unic de produse cosmetice Jessica este Exclusiv Cosmetic.
jessicaEvenimentul ”Manichiura de Vedeta” a fost gazduit de Om Shanti SPA & Wellness, cel mai nou spa din capitala situat intr-o zona rezidentiala care pune la dispozitia clientilor ritualuri de relaxare, masaje, exfolieri, impachetari, terapii de Sliming & Toning, Manichiura si Pedichiura, Spa Boutique precum si promovarea serviciilor de spa party sau voucher cadou. In cadrul acestui centru se realizeaza tratamente Jessica precum Jessica Nail Contivation System, The Luxe Jessica Manicure sau Jessica Basic Manicure.
Datorita unei clientele high-class, loiala, printre care si Nancy si Donald Regan, Jessica a deschis in 1969 primul centru exclusiv de manichiura-pedichiura din SUA, pe celebrul Sunset Boulevard  din Hollywood. Propunand o alternativa revolutionara, sanatoasa pentru manichiura traditionala, Jessica Nail Clinic a devenit rapid unul din cele mai populare saloane din Los Angeles, frecventat de celebritati, manageri, trend-setteri si experti beauty.

Stiati ca:

  • JESSICA a creat un salon in interiorul Casei Albe la cererea Presedintelui Ronald Reagan a si Primei Doamne Nancy Reagan, zburand apoi in fiecare saptamana de la Los Angeles catre Washington DC pentru a face manichiura cuplului prezidential.
  • JESSICA a ajutat-o pe printesa Diana sa scape de obiceiul deranjant de a-si roade unghiile.
  • JESSICA a inventat French manicure.
  • JESSICA a fost prima care a folosit manusi si ghetute incalzite in timpul manichiurii si pedichiurii pentru a inmuia si catifela pielea, un tratament care astazi este unul obisnuit in saloanele de manichiura – pedichiura.

Noutati beauty de vara

Cosmetica
Un nou sezon vine cu noi produse cosmetice create special pentru aceasta perioada a anului. Afla care sunt cele mai noi inovatii in materie de machiaj si cosmetica. Avem seruri anti-rid, parfumuri, oje, rujuri, dar si lotiuni autobronzante pentru sezonul estival.


1. Lancome Flash Bronzer (Anti-Age)


lancome
Marele brand Lancome a invatat o lectie extrem de folositoare atat pentru ei, cat si pentru noi (clientii): produsele cosmetice care inglobeaza mai multe proprietati sunt extrem de cautate. Astfel, pentru sezonul estival iti propun un ser pentru fata care nu este doar un autobronzant, ci si o solutie impotriva ridurilor.
Mai mult, Lancome Flash Bronzer are o formula bogata in vitamina E si extract de alge marine algisium C (extract ce mareste productia de colagen), dar si un SPF 15 (factor de protectie solara).

2. Opi South Beach


opi
Va mai aduceti aminte de melodia cantata de Will Smith, aceea cu "Welcome to Miami"? Ei bine asta iti spun si cei de la Opi prin noua lor colectie de vara: bine ai venit in Miami! Colectia de vara South Beach contine 12 nuante inspirate de catre insorita Florida.
De la nuante electrizante de roz si pana la cele mai hot nuante de rosu, aceasta colectie este perfecta pentru manichiura si pedichiura ta estivala!

3. Guerlain Orchidée Impériale White


Orchidee-White guerlain
Nu sunt o mofturoasa. Nu zic nu unei creme de 5 lei de la Plafar, dar nici uneia de 300 de euro de la Milano. Daca isi face treaba, nu conteaza ce scrie pe ea. Asa s-a intamplat si in cazul serului anti-aging Orchidée Impériale White de la Guerlain, al carui pret ajunge la 495 de dolari. De ce? Datorita celor trei proprietati fabuloase: reduce ridurile, ofera luminozitate tenului si il pigmenteaza in acelasi timp. 
Secretul consta in extracul de orhidee (albe imperiale).

4. Pleasures Jasmine Violet Splash de la Estée Lauder


pleaures estee lauderEstee Lauder tocmai a lansat o noua versiune a parfumului Pleasures. Este vorba despre editia estivala Jasmine Violet Splash, o esenta florala cu note fresh de frunze de violete si flori de iasomie.
  • Note de top: castravete
  • Note de mijloc: violete si iasomie
  • Note de baza:  garoafe

5. Rock Princess by Vera Wang


vera wang
Esti o printesa rebela? Atunci o sa-ti placa noul parfum in editie limitata marca Vera Wang. Catalogat ca un parfum intunecat, fructat si floral, Rock Princess este un parfum dedicat femeilor moderne, hip si cu atitudine de rock star! 
  • Note de top: bergamota, piersica si mure
  • Note de mijloc: trandafir, iasomie si crini
  • Note de baza: nuca de cocos, mosc, iris

6. Ruj Dior Addict


diorDior Addict Lip nu este un simplu ruj, este de fapt un balsam de buze sidefat care isi schimba culoarea in functie de culoarea naturala a buzelor tale, ceea ce inseamna ca nuanta rujului tau o sa fie cu totul si cu totul speciala si unica. Hidrateaza, ofera stralucire si protejeaza buzele.


Organizarea cerceilor



In cazul in care nu ti-ai dat seama pana acum, organizarea cerceilor este absolut necesara si are o multime de beneficii.


Printre avantajele organizarii cerceilor se numara:
  • Igiena – cerceii carese introduc in gaurile din ureche au nevoie de ingrijiri speciale.
    Sarma 
    sau tija cercelului trece prin lob
    si poate introduce murdarie care 
    poate irita urechea saupoate provoca o infectie. Pentru a evita acest lucru,
    cerceii trebuie sa fie depozitat
    i in mod corect, intr-un
    loc curat
    Inainte de a-i purta, verificati-i
    pentru a 
    va asigura ca sarmele sau tijele sunt curate. Puteti
    chiar sa le dezinfectati cu putin spirt inainte de a-i introduce in gaura.

  • Protectia
    – 
    descoperirea ca un cercel sau o pereche preferata s-a deteriorat estedestul de frustranta.
    Pastrarea cercei
    lor intr-un
    mod organizat 
    va reduce riscul posibilelor
    stricaciuni si ii puteti pastra fara probleme multi ani de acum inainte.
  •  Gasirea
    rapida
     – unii cercei sunt foarte mici si
    cand sunt 
    aruncati printre alte bijuterii pot fi dificil de gasit.
    Stocarea 
    lor astfel incat sa fie usor
    de gasit, inseamna ca 
    orice pereche de cercei pe care o cautati este intotdeauna
    la indemana. 
    Va poate economisi o gramada de timp, de nervi si de bani,pentru ca nu va mai fi nevoie sa va cumparati o alta pereche pentru a-i
    inlocui.
Citeste mai departe despre organizarea
cerceilor
 pe roportal.ro